piektdiena, 2009. gada 9. janvāris

Raimonda atlabšanas plāns

„Lieli ir Tavi darbi, Kungs mans Dievs, ko Tu mūsu labad esi darījis, un diženas ir Tavas svētības pilnās domas par mums! Taviem brīnumiem un padomiem nav nekā līdzīga. Kad pūlos tos izteikt un pasludināt, es nespēju tos saskaitīt.”
Psalms 40:6


Slava un pateicība mūsu Debesu Tēvam par Viņa neizmērojamo žēlastību, kas ir jauna katru dienu mūsu, bet jo īpaši Raimonda un viņa ģimenes dzīvē! Sirsnīgs paldies visiem par aizlūgšanām, saņemto iedrošinājumu un finansiālo atbalstu Anzenavu ģimenei! Uz doto brīdi ar jūsu atbalstu kontā ir saziedoti 517Ls un 500euro.

Liels paldies visiem, kas lūdza par šīs dienas tikšanos ar ārstiem! Ar prieku varam paziņot, ka tikšanās bija veiksmīga un ārsti bija patīkami pārsteigti par Raimonda veiksmīgo atveseļošanos un vairākas reizes atkārtoja vārdus BRĪNUMAINI un ĻOTI LABI!
Ar katru dienu arvien vairāk Raimonds cenšas kontaktēties ar medicīnas personālu un ģimenes locekļiem – sasveicinās, atbild uz vienkāršiem jautājumiem.
Ārstu konsīlijā tika nolemts, ka jau pirmdien, 12. janvārī Raimondu pārvedīs uz neiroķirurģijas nodaļu. Tur Raimondam tiks nodrošinātas skābekļa kapsulas procedūras, kas papildu stimulēs smadzenes un, cerams, ka veicinās viņa ātrāku atlabšanu. Ja turpmākā atveseļošanās laikā nekādu sarežģījumu nebūs, aptuveni pēc 2 nedēļām Raimonds varētu tikt pārvietots uz Nacionālo rehabilitācijas centru „Vaivari”, lai izietu neirorehabilitācijas kursu . Aptuvenais Raimonda uzturēšanās laiks rehabilitācijas centrā varētu būt 2-3 nedēļas. Atkarībā no pacienta palātas, vienas diennakts uzturēšanās „Vaivaros” izmaksās no 50 līdz 90Ls.

Ja vēlaties finansiāli atbalstīt Raimonda rehabilitāciju „Vaivaros”:
Konta nr.: LV03HABA0551024115909
Zinta Anzenava
270677-12548
Maksājuma mērķis "Raimondam Anzenavam"

3 komentāri:

  1. PATEICIBA UN SLAVA DIEVAM PAR SO BRINUMU, KO VINS MUMS DEVIS, STIPRINOT MUSU TICIBU UZ VINU, LAI VIŅŠ MUMS DOD SPĒKU TURPINĀT DZĪVOT VIŅA LABAJOS DARBOS, KO VIŅŠ MUMS IEPRIEKŠ PAREDZĒJIS, LAI DOD SPEKU TURPINAT DARIT BRINUMUS JEZUS VARDA UN BUT PAR VINA LIECINIEKIEM LIDZ PASAULES GALAM!!!
    "Jūs saņemsiet Svētā Gara spēku, kas nāks pār jums un jūs būsit mani liecinieki gan Jeruzālemē un visā Jūdejā, gan Samarijā un līdz pat pasaules galam." (Ap. darbi 1: 8)

    AtbildētDzēst
  2. Slava un pateicība Kungam!
    Priecājos no visas sirds par Raimonda veselības uzlabošanos!

    AtbildētDzēst
  3. Paldie Tev Dievs :)
    Esmu tik laimīga un priecīga par Raimondu!!

    Karīna

    AtbildētDzēst