piektdiena, 2009. gada 16. janvāris

Raimonda bilde un aicinājums rakstīt lūgšanas


Paldies visiem un visur, kur tiek lūgts par Raimondu!
Šonedēļ viņš ir pārvests uz neiroķirurģijas nodaļu. Bildītē redzams, kā uz šo brīdi viņš guļ savā palātas gultā, pārsvarā skatoties kādā punktā, un, reto reizi spējot, safokusēt skatienu uz atnācēju. Bet varētu teikt, ka ar katru dienu, kāds minimāls uzlabojums un arī kāds jauns apzināts vārds vai doma no viņa izskan. Piemēram, vakardien, kad sieviņa Zinta raudāja pie viņa gultas, viņa pēkšņi redzēja, ka arī Raimondam birst asaras. Tas liek domāt, ka viņš saprot daudz vairāk, vai varbūt pat visu, kas notiek apkārt, tik pašam ir grūti to pateikt vai izrādīt.
Ļoti iespējams, ka jau nākamnedēļ Raimondu pārvedīs uz Nacionālo rehabilitācijas centru „Vaivari”, lai izietu neirorehabilitācijas kursu. Lūgsim, lai Dievs lieto šo kursu, jo arī finansiālā ziņā tas izmaksā dārgi. Tāpēc aicinām, ja jums ir iespēja atbalstīt Raimonda ārstēšanu finansiāli, kā arī viņa ģimeni, kura ir palikusi bez apgādnieka. Lūdzam to izdarīt uz sekojošo kontu:

Konta nr.: LV03HABA0551024115909
Zinta Anzenava
270677-12548
Maksājuma mērķis "Raimondam Anzenavam"


„Tā ir Tā Kunga žēlastība, ka mēs vēl neesam pagalam; Viņa žēlsirdībai vēl nav pienācis gals. Tās ir ik rītu jaunas, un liela ir Tava uzticība. Tas Kungs ir mana daļa, saka mana dvēsele, tādēļ es cerēšu uz Viņu. Labvēlīgs ir Tas Kungs tam, kas uz Viņu cer, dvēselei, kas Viņu meklē. Ir labi klusā garā gaidīt uz Tā Kunga palīdzību.( Raudu dziesmas 3: 22-26)

Tāpēc, brāļi un māsas, turpināsim klusā garā un lūgšanās gaidīt uz Tā Kunga palīdzību pie Raimonda. Un aicinām visus, kuriem ir uz sirds- šīs sadaļas komentāros rakstīt lūgšanas Dievam, kā arī no Viņa Vārda, kur esam uzrunāti, lūdzot par Raimondu. Pāri visam esot pateicīgi jau par tiem uzlabojumiem, kuri ir notikuši un notiek.
Šobrīd īpaši vēlamies lūgt jūs paturēt aizlūgšanās arī Raimonda meitiņu Grētu, kurai nav vēl pat pilnas divas nedēļas, bet dēļ klepus un temperatūras, kas nepāriet, ir sāktas lietot antibiotikas. Lai Dievs pieskaras mazajai meitiņai un dod veselību šajā laikā, kad tikko tik ir ienākusi pasaulē.
Lai caur šīm ierakstītajām lūgšanām un Dieva Vārdu varam stiprināt- īpaši sieviņu Zintu, kā arī cits citu, kuri lūdzam!

" Tāpēc satveriet visus Dieva ieročus, lai jūs būtu spēcīgi pretī stāties ļaunajā dienā un, visu uzvarējuši, varētu pastāvēt. Tātad stāviet, savus gurnus apjozuši ar patiesību, tērpušies taisnības bruņās, kājas apāvuši ar apņemšanos kalpot miera evaņģēlijam; bez visa tā satveriet ticības vairogu, ar ko jūs varēsit dzēst visas ļaunā ugunīgās bultas. Ņemiet arī pestīšanas bruņu cepuri un Gara zobenu, tas ir, Dieva vārdu, ar visām lūgšanām un lūgumiem lūdziet Dievu Garā ik brīdi; tai pašā nolūkā esiet nomodā un pastāviet savās aizlūgšanās par visiem svētajiem. " Efez. 6: 13- 18

13 comments:

  1. Ak, Kristu, Tu vienīgais, kas nekavējies glābt un aizstāvēt, steidzies palīgā cietējam Tavam kalpam Raimondam, dod palīdzību no Augšienes un glāb to no vājībām un slimības rūgtuma; Dievadzemdetājas lūgšanu dēļ atjauno tam veselību, lai viņš nemitīgi slavē Tevi, Vienīgo Cilvēkumīļotāju.
    Pestītāj, kā citkārt Tu dziedināji Pētera sievas māti un paralizēto, ko Tev uz gultas pienesa, tā arī tagad, Žēlsirdīgais, apmeklē un izdziedini uz slimības gultas sirgstošo un nāves moku sagrauzto cietēju Raimondu, jo Tu viens esi nesis mūsu vājības un sērgas; Tu visu iespēj, jo Tava Žēlastība ir liela.
    Tēva un Dēla, un Svētā Gara vārdā.Āmen.

    AtbildētDzēst
  2. Slava,slava,slava Tēvs par tavu žēlastību,ko Tu dāvā Raimondam katru dienu no jauna.
    Izmisumā vai nu attālinamies vai tuvinamies Tev Tēvs,,palīdzi turēt skaidru prātu,kas vērsts uz Kunga Jēzus Kristus vaigu,,ik brīdi,,kad sātans čukst visnepatiesākos melus,šaubas,mazticību,,,Lai Tavs Vārds stāv pār visu!Ticībā lūdzu par Grētiņas veselību,,nes viņu uz savām žēlastības pilnajām rokām un dziedini no klepus,,Svētības lai līst pār Zintas ģimeni ik dienas no jauna!ĀMEN!

    AtbildētDzēst
  3. Lielais un Varenais Dievs, Tu it visu dari jaunu ar sava Svētā Gara dvesmu. Nāc un turpini veikt dziedināšanu pie Raimonda! Dāvā savu Mieru arī sieviņai un visai ģimenei.
    Un dāvā, arī mums, ikkvienam žēlastību ieklausīties Tevī ar atvērtu, brīvu sirdi, bez aizspriedumiem, bez pārsteidzīgām interpretācijām un bailēm. Dāvā mums raudzīties pasaulē ar Gara acīm. Lai mūsu skatiens neapstājas pie ārējā, pie priekšstata, kas mums ir par otru cilvēku, ne arī pie tā attēla , ko esam radījuši paši par sevi, kur diemžēl dažreiz tas varbūt ir noticis pat neapzināti. Dāvā mums žēlastību, lai arī mūsu prāts būtu gatavs, brīvs un atvērts jaunai pieredzei. Lai spējam paraudzīties uz pierastām realitātēm plašākā kontekstā. Lai mūs neierobežo nepatiesas sistēmas un neverdzina kāre pēc varas. Dāvā mums žēlastību runāt brīvus vārdus- tādus, kas vienmēr pauž cieņu pret otru cilvēku. Dāvā mums žēlastību, lai mūsu klātbūtne atbrīvo. Visas šīs žēlastības mēs varam saņemt tik no Tevis, Kungs, tāpat kā no Tavas žēlastības šobrīd ir atkarīgs Raimonds. Paldies par žēlastību! Āmen!

    AtbildētDzēst
  4. Smagi lasīt ko tādu, jo pirms desmit gadiem manu dēlu piemeklēja tieši šāda situācija - autoavārija.
    Esam izgājuši cauri grūtību pilnam ceļam -koma bija 5 nedēļas un smaga smadzeņu tūska un smadzeņu stumbra kontūzija.Jāsaka, ka pie kaut cik reālas apziņas un jautājuma "kas ar mani noticis un kur atrodos? "nonācām pēc 5 mēnešiem. Pēc tam bija jāsāk no jauna mācīties runāt, lasīt, ralkstīt- tas viss prasa milzīgu pacietību - var teikt, ka cilvēks no jauna izauga no bērna līdz pieaugušam cilvēkam vairāku gadu garumā. Pusgadu bija Vaivari, līdz viņš tika līdz tam, ka var pats gultā apsēsties. arī viņam bija tikko piedzimis dēliņš. Problēmas un invaliditāte ir arī tagad, bet paldies Dievam, viņs var patstāvīgi kustēties, kārtot savas ikdienas sadzīves lietas, strādāt ar datoru u.t.t Par to varetu romānu sarakstīt, kāds bijis mūsu ceļš, taču nezaudējiet cerību un nodrošinieties ar pacietību. Vēlu Jums visu to labāko!

    AtbildētDzēst
  5. “ Manas dienas ir izstiepušās kā ēna pavakarē, un es kalstu kā zāle! Bet Tu, Kungs, Tu paliec mūžīgi - un Tava piemiņa uz radu radiem. Kaut Tu celtos un apžēlotos par Ciānu, jo ir jau laiks tai žēlastību parādīt: noteiktā žēlastības stunda tai ir situsi, jo Tavi kalpi mīl tās akmeņus un nožēlo, ka tā guļ pīšļos, un vēlētos, lai taču tautas bītos Tā Kunga Vārda un visi ķēniņi virs zemes Tavu godību, kad Tas Kungs Ciānu uzcels un parādīsies visā Savā spožumā. Viņš piegriežas atstāto lūgšanām un nenicina viņu piesaukšanu. Lai tas top uzrakstīts nākamām audzēm, ka tās tautas, kas vēl celsies, arī lai slavē To Kungu! Jo Viņš skatās no Savas svētnīcas, Tas Kungs raugās no debesīm uz zemi, lai dziedētu cietumnieku nopūtas un atsvabinātu nāvei nolemtos, lai ļaudis sludina Ciānā Tā Kunga Vārdu un Jeruzālemē Viņa slavu. / Psalmi 102: 12- 22/
    Uzklausi, mīļais Dievs, mūsu lūgšanas par Raimondu un viņa ģimeni. Āmen.

    AtbildētDzēst
  6. Mīļais Debesu Tēvs!!! Mēs Tev pateicamies par uzklausītajām lūgšanām!!! Tēvs, paldies,ka Tev ir labs plāns Raimondam un viņa ģimenei! Kungs, mēs pateicamies, ka Tu turpināsi Raimonu uzturēt, stiprināt un dziedināt!!! Lai nāk Tava Valstība un Tavs prāts lai notiek Raimonda ģimenē un visā Latvijā!!! Tev lai ir gods, slava un pateicība caur Tavu Dēlu Jēzu Kristu! Āmen!

    AtbildētDzēst
  7. Mīļai Tēvs, vis slava, gos un pateicība Tev,ka esi tik liels Dievs. Paldies,ka esi daudz varenāks par vislabāko ārstu. Tu esi Ārsts, un Tev vienīgajam pieder dziedināšana. Tēvs, es lūdzu,ka Tu apžēlotos par savu bērnu, Raimondu, ka Tu, Tēvs, VIņu dziedinātu PILNĪBĀ. Tēvs, dod spēku sieviņai, Zintai, lai arī viņs nepagurtu, bet spētu pastēvēt lūgšanās par savu vīru.Es Tēvs lūdzu, ja tas ir Tavs prāts, tad pagodinies caur šo ģimeni, lai Tavs Vārds var tikt pagodināts caur Raimonda dziedināšanu.Es klāt ar savu apsardzību bērniņiem. Dziedini, sargi, dod Savu Tēva mīlestību. Lai TAvs Svētais Gars nāk pār šo ģimeni. Āmen.

    AtbildētDzēst
  8. Psalmi 27:13-14 Bet es esmu pilns paļāvības, jo redzu Tā Kunga laipnību dzīvo zemē.
    Esi droša un stipra, mana sirds, un gaidi uz To Kungu!
    ---
    Mīļais Jēzu, stiprini Zintiņu ticībā caur to, kā Tu sargā un vadi arī pārbaudījumos! Es lūdzu Tavu dziedinošo pieskārienu Grētai, ka viņa var būt abu vecāku prieks un acuraugs! Lūdzu, esi klāt Emīlam, ka viņš šajā laikā var iepazīt Tevi caur Taviem brīnuma darbiem un mammītes ticību! Un es zinu, ka Tu katru lietu dari īstajā laikā un veidā. Ticu, ka tā būs arī Raimondu dziedinot. Un nepacietīgi gaidu uz to. Mēs mīlam Tevi. Palīdzi uzticēties, gaidīt un neaizmirst pateikties!
    Amen

    AtbildētDzēst
  9. Mīļais Debesu Tēvs! Pateicība par to žēlastību, kuru Tu jau esi ļāvis piedzīvot un atklājis šajā laikā Raimonda un viņa mīļo cilvēku dzīvē.Kungs atklāj dienu no dienas arvien no jauna Savu žēlastību un Savus brīnuma darbus.Stiprini mūsu katra ticību un lai šajā lūgšanā mēs visi būtu vienoti. Vienoti grūtību un prieka brīžos.Dziedini Kungs Savu mīļo bērnu Raimondu un pieskaries ar dziedinošo roku mazajai Grētai.Āmen.

    AtbildētDzēst
  10. Debesu Tēvs! Mēs lūdzam - pagodini Savu vareno Vārdu Raimonda un Viņa ģimenes dzīvē! Dievs, mēs Tevi lūdzam, kam visas lietas ir iespējamas, lai notiek Tavs labais prāts! Āmen!

    AtbildētDzēst
  11. "Es esmu Tas Kungs, jūsu ārsts" (2.Moz.15:26)

    Paldies, Labais Tēvs, ka TU esi mūsu ārsts un, ka Tev VISAS lietas ir iespējamas! Mēs lūdzam Tevi, atjauno Raimonda spēkus un dziedini viņu!
    Katru jaunu dienu, lūdzam, nes Raimondu un viņa mīļo ģimeni uz savām rokām! Paldies, ka Tavas rokas ir pati drošākā vieta, kur mums atrasties!
    Slava un pateicība Tev, Tēvs par visu!
    Āmen!

    AtbildētDzēst
  12. Svētīju Raimonda ķermeni, dvēseli un garu. Lai viss tiek dziedināts pilnībā. Dievam par godu, mums par prieku.

    AtbildētDzēst