ceturtdiena, 2009. gada 8. janvāris

Raimonds atgriežas pie samaņas

Brāļi un māsas Jēzū Kristū- visi, kuri lūdzat par Raimondu un viņa ģimeni. Ar lielu prieku un neizsakāmu pateicību Dievam ziņojam, ka Raimonds, lai ar grūtībām un lielu piepūli, bet ir nācis pie samaņas. Šīs nedēļas sakumā, kad Raimondam paziņoja, kad ir piedzimusi meitiņa, viņš centās piecelties sēdus, kas bija kā rādītājs, ka viņš tomēr varētu dzirdēt un uztvert ar sapratni, ko viņam saka. Jo līdz šim, kad bija kādas atbildes reakcijas uz jautājumiem, kā galvas pakratīšana par meitiņas vārdu, ko sieviņa Zinta uzdeva- ārsts tomēr teica, ka tā varētu būt sagadīšanās. Vakar viņam izņēma no kakla trahejā ievietotu elpošanas caurulīti un viņš sāka pilnīgi patstāvīgi elpot un, kad Zinta no Dzemdību nama mājās braucot, iebrauca pie viņa- Raimonds skaidri, bet ar grūtībām, safokusējis skatu uz viņu teica: „Čau!” Mēģinājis vēl kaut ko teikt, bet tas ar lielām grūtībām un ne visu varējusi arī sieviņa saprast. Šodien viņam noņemta mākslīgās barošanas sistēma un Raimonds arī pats esot jau ieēdis putru. Ārsti un medmāsas ir ļoti pārsteigti par Raimonda veselības uzlabojumiem, jo patiesībā, jau pašā sākumā viņi deva ļoti minimālas cerības radiniekiem.


Bet, jā , Dievam visas lietas ir iespējamas ( Mateja ev. 19: 26) un, ja Dieva plāns pie Raimonda ir tāds, kādu šobrīd mums Viņš ļauj to redzēt, caur šiem, varētu teikt, pat brīnumainajiem uzlabojumiem, tad mums atliek vien slavēt un pateikties Dievam, par žēlastību un dziedināšanu, kuru Viņš ļauj Raimonda ģimenei piedzīvot, un mums, kuri dzīvojam lūgšanās par viņu un viņa ģimeni.


Aicinām visiem turpināt lūgt par Raimondu, jo nevaram zināt, kāds un cik ilgs ir vēl atlabšanas process priekšā. Un, lai Dievs dziedina PILNĪBĀ viņu- tādu kāds viņš bija pirms avārijas. Arī par gudrību ārstiem, kā tagad rīkoties, jo rīt, piemēram, sanāks ārstu koncīlijs, lai lemtu par tālāko ārstēšanas un atlabšanas plānu Raimondam. Lūgsim, ar, lai Dievs dāvā īpašu pacietību viņa ģimenei, īpaši sieviņai un dēlam.

"Tādēļ, ka viņš Man stipri pieķēries, Es viņu izglābšu; Es viņu paaugstināšu, jo viņš pazīst Manu Vārdu. Kad viņš Mani piesauks, tad Es viņu paklausīšu; Es viņam esmu klāt bēdās, Es viņu izraušu no tām un celšu godā. Es viņam došu ilgu mūžu un parādīšu viņam Savu pestīšanu!" Psalms 91: 14- 16 ĀMĒN!

11 comments:

  1. Slava Dievam! Paldies tev, milais Tevs! Caur Jezus brucem mes ESAM dziedinati! Dieva Gars iepus savu dzivibu - pilniba, viscauri! T.L.

    AtbildētDzēst
  2. Paldies mūsu Debesu Tētim par žēlastību!

    AtbildētDzēst
  3. Paldies Dievam! Paldies arī daudziem simtiem kristiešu visā Latvijā un pat ārzemēs, kas lūdza un turpina lūgt! Raimonds ar Dieva palīdzību ir spēris straujus atlabšanas soļus, bet vēl ceļš ejams. Paliksim lūgšanas! +Pēteris Sproģis

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, Dievs! Paldies visiem jums, kas iežēlojāties. Paldies par lūgšanām!!!! Cik skaista ir šī liecība! Paldies par tiem, kas mūs informē par Dieva darbu pie šīs ģimenes. Nu - Viņš jau strādā arī mūsu sirdīs caur šo gadījumu.Esiet svētīti - VISI! Aina.

    AtbildētDzēst
  5. Slava Dievam:) Dievs ir brīnišķīgs, un Viņa apsolījumi ir vareni, arī Raimonda dzīvē.Galvenais turpināsim lūgt, jo lūgšanām ir spēks. Madara T.

    AtbildētDzēst
  6. Slava Dievam!!
    Viņa žēlastība ir jauna arī šorīt!
    :)
    Anete

    AtbildētDzēst
  7. Slava Dievam.! Tu Dievs, esi brīnišķīgs :) Tas liek pasmaidīt un pacelt rokas pret Tevīm un pateikties par Tavu žēlastību!

    Tas ir tik skaisti, Paldies Tev Dievs par to, ka Tu uzklausīji visas mūsu lūgšanas :)

    Tev nav nekas neiespējams! :)

    Karīna :)

    AtbildētDzēst
  8. "Un Dievs sacīja: Es būšu ar tevi." (2.Mozus 3:11-12)
    Paldies Tev labais Tēvs, ka Tu esi ar mums katru ikvienu un it īpaši šobrīd ar Raimondu un viņa ģimeni!
    Paldies par visiem Taviem brīnumiem un paldies, ka Tu dzirdi un uzklausi mūsu lūgšanas!!

    AtbildētDzēst
  9. Šo komentāru ir noņēmis emuāra administrators.

    AtbildētDzēst